烏有洞+

なんでもない日々となんでもないこと。

USA#123 Chicago Style Pizza at Devilcraft

20140128.jpg
I often have the great kraft beer and the Chicago Style deep dish pizza at Devilcraft in Kanda. This is not a quiche, it is deep dish pizza. This Chicago style pizza was invented at The Pizzeria, later Pizzeria Uno, in 1943 in Chicago, IL. It is baked in a deep pan like a pie! I love this perfect marriage of tasty pizza and hoppy beer.

スポンサーサイト

Category : North America北米
Posted by TORU on  | 2 comments  0 trackback

2 Comments

みかん says...""
シカゴスタイルのピッツァっていうのもあるんですねー。
初めて見ました。
食べがいありそう。
その深いとこは何が入ってるんですか?
ひたすらチーズってことはないですよね^^;
2014.02.03 11:36 | URL | #2k.S12RQ [edit]
TORU says..."みかんさん"
そうなんですよ。パイのような感じです。深いところには、肉とかたまねぎとかの具が入っています。本当にパイみたいですよ。

> シカゴスタイルのピッツァっていうのもあるんですねー。
> 初めて見ました。
> 食べがいありそう。
> その深いとこは何が入ってるんですか?
> ひたすらチーズってことはないですよね^^;
2014.02.04 04:05 | URL | #- [edit]

Leave a reply






管理者にだけ表示を許可する

Trackbacks

trackbackURL:http://euyudo.blog29.fc2.com/tb.php/752-35fc95b0
該当の記事は見つかりませんでした。